Nagy csoda nem történt. Végre kaptunk végleges fotókat, és mivel közelítünk a bemutató felé, ezért már normális minőségű képeket is kaptunk. Végre, nem csak iPhone 7 kiegészítőket tudunk mutatni ;-). Arany szín már biztos, hogy lesz, a többiről sajnos nincs még hír.

A kép elég sokat elárul. Rossz hír, hogy csak 2 modell látható rajta ezért gyanús, hogy nem lesz iPhone 7 Pro. Jó hír azonban, hogy a “sima” iPhone 7 Plus is megkapja már a dupla kamerát. Erről röviden csak annyit, hogy ezzel képesek leszünk az elkészült képeken utólag fókuszt váltani, ami valljuk meg őszíntén, elég nagy újítás.

Sajnos az iPhone 7 ezt a funkciót nem kapja meg, így tovább nő a két készülék között a különbség. Mintha az Apple a nagyobb készülék felé akarná terelni a vásárlókat. Ki tudja… Reméljük az iPhone 7S esetében már nem lesz különbség.

iPhone 7 színárnyalatok

A készülék színe a képen sajnos arany, ami megegyezik az eddigi iPhone-ok arany árnyalataival. Viszont értesüléseink szerint a sötétebb iPhone, végre nem a Space Grey árnyalat lesz, hanem tényleg egy elegáns és mély fekete. Már nagyon hiányzott ez az árnyalat a palettáról, reméljük ebben nem csalódunk.

Ha hihetünk a képeknek az iPad-eken használt Smart Connector tévedésnek lesz. Viszont az antennacsíkokat tényleg a készülék széleire igazították, amivel így sokkal letisztultabb hatást értek el. Kérdés azonban, hogy élőben az iPhone 7 Plus nem fog-e úgy kinézni, mint egy szerencsétlen serpenyő.

Mi nem vagyunk maradéktalanul megelégedve a dizájnnal, reméljük élőben ütősebb lesz. Ha a nagy átütő külső újítás elmaradna, akkor azért ne feledjétek, hogy itt természetesen találtok extrém kinézetű iPhone 7 tok védelmeket is!