Meglepő, de úgy tűnik mégiscsak lesz Smart Connector a nagyobbik, 2016-os Apple csúcsmodellen. Egy iPhone 7 Plus tok buktatta le a csatlakozót. A végleges megoldást azonban majd csak a jövő héten láthatjuk. Reméljük, azért a készülék vízállóságát ez nem fogja befolyásolni (elnézést).

Tehát Smart Connector.

Mi is az, és mire használhatjuk? Legfőképpen arra jó, hogy kábeldugdosás nélkül tölthetjük a telefonunkat, vagy egyszerűbben használhatunk hozzá külső akkumulátorral rendelkező mobiltelefon tokot! Hiszen az Apple épp idén mutatta be az elég nagy port kavart Smart Battery Case-ét. Sokan szerették, de sajnos még többen utálták, mert az amúgy sem kis telefon hatalmasra nőtt tőle, és zsebben, már tényleg kényelmetlen volt a hordása. Azonban tény, hogy legalább nem hajlott el tőle a telefon.

Bár csak egy egyszerű iPhone 7 Plus tokot kaptunk a szerkesztőségbe, azonban sok mindent elárul a következő túl méretes iPhone-ról! Smart Connector, Jack csatlakozó nélkül. Furcsa párosítás. Viszont végre megkapjuk a várva várt kétlencsés kamerarendszert, ami az Apple bejelentése szerint minden eddiginél jobb képet lesz képes készíteni sőt, állításuk szerint tükörreflexes fényképezőgépeket megszégyenítő színmélységeket is el lehet majd vele érni. Továbbá a nagyobb lencséknek köszönhetően a sötétben fotózás is egyszerűbb lesz.

A kamera sajnos azonban még jobban ki fog emelkedni a hátlapból, ami nagyon kellemetlen, hiszen az iPhone 7 Plus egyik legértékesebb és legfontosabb újításáról van szó.

A jelek szerint elengedhetetlen lesz egy új iPhone 7 Plus tok beszerzése. Aggodalomra azonban semmi ok! Nálunk már a tok megérkezése előtt beszerezheted a legújabb divatnak megfelelő védelmet. Legyen szó akár vékony, akár ütésálló, akár mintás és színes tokokról.