Alig pár hónapja van a boltok polcain az iPhone 7 és máris egyre több pletykát hallunk a közelgő iPhone 8 hírekről. Persze még semmit sem szabad készpénznek venni, de az idő előrehaladtával egyre közelebb kerülünk majd a valósághoz.

Apple 3D kamerával

Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple ki akarja hozni a maximumot az iPhone 7 Plus duál kamerájából. Ezzel a ténnyel magyarázható, hogy az Apple megbízására, az LG elkezdte fejleszteni az Innotek duál kamera modulját, ami a leírás szerint, a fejlesztés végén képes lesz 3 dimenziós fotókat is készíteni, valamint olyan képfeldolgozási eljárás használ majd, ami lehetővé teszi az elkészült fotón történő utólagos fókuszváltást.

Mindkettő hatalmas előrelépés lenne, az okostelefonok kameráját illetően. A fenti két fejlesztésből mi a fókuszváltást tartjuk reális célnak, mivel ilyen hírek már az iPhone 7 bejelentése előtt is napvilágot láttak. Az idei készülékben azonban sajnos nem valósult meg.

A MacRoumors további jelentése szerint pedig nagyon valószínű, hogy jövőre a kisebbik iPhone 8 is megkapja az új kamera fejlesztést, és akkor már nem lesz ekkora különbség a különböző méretű iPhone modellek között.

Zárszónak: Lassan itt a Karácsony és ha még nem tudod, mit tennél a fa alá akár magadnak, akár szeretteidnek akkor a PhoneBox segít neked J ! Hihetetlenül jó iPhone cuccok érkeztek hozzánk, úgyhogy érdemes körülnézned itt!