Igen, szereted ezt az új, fekete, vagy fekete, vagy aranyozott iPhone 7-et , de ha meg szeretnéd tartani, hogy újszerűnek tűnjön, szükséged lesz egy tokra! Megkaphat valami terjedelmeset és védelmet, de a minimalista és elegáns dolgok valóban megmutathatják az új játék modern kontúrjait.

Melyek a legjobb ultra-vékony tokok az iPhone 7-hez? Ezek a legjobbak!

Az ultra-vékony tokok nagyszerű lehetőségek, ha valamit keresel egy kis extra biztonságért, anélkül, hogy úgy éreznéd, hogy két iPhone 7-et raksz egymás mellett.

Íme néhánya  legjobb ultra-vékony iPhone 7 tokok közül, hogy megnézzük, ha csak felvette az új iPhone alakját! A sál Ringke Extreme könnyű fedél Peel Super Vékony iPhone 7 tok RANVOO Ultra Vékony Védő Törlőkendő GOOSPERY i-Jelly tok

Fusion Protect átlátszó védelem

Ha egy olyan iPhone 7-es tokot keres, amely majdnem láthatatlan, olyan, mint egy kesztyű, és szórakoztató, testreszabható színekből áll, akkor a teljes sörtől szaladjon el.

Körülbelül a vastagsága egy köröm, a sál úgy tervezték, hogy nem észrevenni – az elsődleges cél az, hogy keveredjen be a telefon és nem feledhetetlen védelmet … A Fusion Protect tok, azoknak való, akik keresik a karcolás védelmet Hogy az iPhone ne legyen tiszta, de hozzáadott mennyiség nélkül. (Juli Clover, MacRumors )

Bár a Sál nem a leginkább védőeszköz bármilyen eszközzel, megóvja iPhone-ját a rendszeres kopástól és könnyezéstől, mint a karcolásoktól vagy a kisebb esésekből. A csiszolt felület lehetővé teszi egy kis extra fogást, míg az áttetsző design valóban lehetővé teszi az iPhone minimalista szépségét.

A sálat hat különböző színben veheti fel, beleértve a mattot, a sötétkék, a fekete, a fekete, a szürke, a sötétkék, a bordó vörös (a termék (RED) iPhone 7 tok tulajdonosok) és a mély zöld. Oh! És a tok csak körülbelül 18 dollárba kerül!

Ringke Extreme könnyű iPhone 7 hátlap

Vékony, szuper könnyű, és ellenáll az esésnek és a cseppeknek, a Ringke Extreme Lightweight Cover rendkívül minimalista tok az iPhone 7 készülékhez.

A Ringke fedelét egy felemelt előlapgal tervezték, hogy megvédje az iPhone 7 képernyőjét, ha laposan fekszik, míg a teljes tok hitelesített, katonai minősítésű, a vékony kialakítás ellenére. A borító is hihetetlenül vékony , és mindössze 1,3 mm-t ad hozzá az iPhone teljes tömegéhez.

Miközben a Ringke egy klasszikus, tiszta stílusban jön, az az áttetsző design néhány variációjába is beletartozik, beleértve a rózsaszín aranyszínű iPhone 7 színárnyalatú rózsaszín kristály színét, valamint a fekete vagy fekete sugárzó fekete füstöt IPhones 7 körülbelül 10 dollárért.

Liquid Crystal Super Vékony iPhone 7 tok

A Liquid az iPhone 7-en, az új gadget érzik meztelenül és kitéve, de valójában védett a szennyeződésektől, karcolásoktól és mégtöbbetől a szuper-ultra-mega-vékony tok segítségével!

A Liquid Crystal egy minimalista, modern formatervezésű tok, melynek célja az iPhone 7-nek a második bőrhöz való illesztése. Mindössze 0,35 mm-rel a ház stabilan rögzíti az iPhone készüléket egy további kis előlapgal a fényképezőgép körül, hogy megakadályozza a lencsét. Bár a tok nem a leginkább védőeszköz bármelyik eszközzel, annak kissé védő tényezői vannak (és egy 22 dolláros árcédulának kell lennie!)

“Valahogy átmentem … egy csomó iPhone 7 tokot, és Peel messze a legjobb.” A telefonom egy tónál esett [anélkül, hogy összetört vagy megkarcolódott. ” – Marc Hemeon, az Oakley, a Youtube, a Google és a HODINKEE tervezője. A Peel négy különböző színben készül, amelyek tökéletesen illeszkednek az új iPhone 7-hez, beleértve a rózsaszín aranyat, ezüstöt és fekete színt.

RANVOO Ultra Vékony Védő Törlőkendő

Ha egy tartós, megbízható, rendkívül vékony tokot keres, amely rugalmas lökhárítójának köszönhetően egy kis hozzáadott fall védelmet nyújt, akkor nézze meg a RANVOO Ultra Thin Protective Clear Case készüléket.

Ez a rendkívül vékony tok teljesen átlátszó, kivéve a tartalék lökhárítóját, melyet megvásárolhat az iPhone 7 színéhez (fekete, arany, vörös, ezüst és rózsaszín).

A RANVOO Ultra Thin Protective Clear Case egy kesztyűhöz illik az iPhone-hoz, és többféle felhasználás után sem nyúlik ki – és soha nem kell az iPhone-t kivetnie a készülékbe, és nem kell a zenét beállítani, vagy töltse fel készülékét, mert a A RANVOO Ultra Thin Protective Clear Case minden porthoz és gombhoz hozzáférést biztosít.

Az egész ház egy rugalmas TPU anyagból készült, amely az iPhone-jához keveset nélkülözhetetlen, de ha bármilyen probléma merül fel, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát és egy éves garanciát kap. Felveheti a RANVOO Ultra Thin Protective Clear tokot körülbelül 10 dollárért.

GOOSPERY i-Jelly tok

A mindössze 1,8 mm vastagsággal rendelkező GOOSPERY i-Jelly Case fényes, élénk (még mindig tiszta és modern megjelenésű) tok az új iPhone számára.

A rugalmas anyagnak köszönhetően a jobb ütéscsillapítás érdekében az i-Jelly-t fényesítő bevonattal készítik az elszíneződés elleni védelem érdekében. A fényes bevonat segít abban, hogy az iPhone 7 ne csússzon le bizonyos felületeken, ha ez a helyzet.

A GOOSPERY design felemelt előlapja az iPhone képernyője körül, valamint egy keret a fényképezőgép körül, így nem kell aggódnia, hogy megkarcolja az objektívet, miközben hordozza az iPhone zsebében. A különleges iPhone 7 tokok egy csomó különböző színben jelenik meg, beleértve a fekete, kék, arany, szürke, zöld, forró rózsaszín, piros, rózsa arany és ezüst színben. A GOOSPERY i-Jelly tokot felveheti körülbelül 9 dollárért.