Alig pár hónapja van piacon a legújabb Apple termék, a gyártó jelenlegi zászlóshajója az iPhone 6S, de már most terjengenek a pletykák az új iPhone 7 készüléket illetően!

Felsoroljuk a legvalószínűbbeket:

Vízállóság

Az első kísérletezések elindultak már az iPhone 6S személyében, azonban az ez irányú kérdéseket az Apple válaszra sem méltatta így a legvalószínűbb, hogy a technológia tökéletes elkészültéig, az iPhone 7-ig várnunk kell a bejelntésre. Egy biztos, már a jelenlegi iPhone 6S olyan fokú vízállósággal rendelkezik mindenféle csatlakozót fedő tömítés nélkül, amit sok gyártó megirigyelhetne.

3GB memória

Egy kis sebesség növekedés sosem árthat. A jelenlegi iPhone 6S modellnél is növeltek már 1GB-tal, most sem lesz ez másképp, hiszen ez a legköltséghatékonyabb módja az érzékelhető sebességnövelésnek.

A10 Chip

Persze ez nem újdonság hiszen minden új készülék új, megnövelt teljesítményű processzort kap. Az Apple közeli elemzők jelentése szerint a gyártó nem változtat a 2magos stratégián, azonban egy új gyártási technológiának köszönhetően megnövelt teljesítmény mellett kevesebbet fog fogyasztani, jobban kímélve az akkumulátort jelenegi társainál.


Vezetéknélküli töltés

100%. Jó, legyen 99%. De szinte biztos, hogy az iPhone 7-et tudjuk majd tölteni vezeték nélküli technológiával is, mint ma már a legtöbb telefont. Valószínűleg az Apple nem akarta piacradobni technológiáját amíg nem biztosít ugyanolyan minőségű töltést, mint a hagyományos megoldás.

FullScreen

Mint minden új számmal ellátott iPhone esetében, itt is kell valami nagyot változtatni a készülék külsején, azonban ezt valószínűleg nem a külső dizájn-ban kell keresnünk majd, hanem a kijelző kialakításában. Maradnak a lekerekített élek, azonban a kijelző a legtöbb nemrég megjelent koncepció szerint a készülék széléig fog tartani, annak minden oldalán. Érdekes elgondolás és gyönyörű is egyben. A jelenleg szárnyrakelt pletykák közül ezek a legvalószínűbbek azonban mint mindig, most sem tudhatunk semmi biztosat 2016 szeptemberig.