​Egyre valószínűbb, hogy szeptemberben 3 iPhone érkezik. Az iPhone 8-ban szinte biztosak voltunk, azonban úgy tűnik nem szakad meg a széria, és érkezik a sorrendbeli iPhone 7S és az iPhone 7S Plus is. Az iPhone 8-ról eddig ezeket tudjuk.

Nemrég kaptunk egy képet ami egy teljesen egyszerű iPhone 8 tokot ábrázol, azonban aki figyeli az Apple pletykákat az könnyen észreveheti, hogy valami nem stimmel vele. Hiányzik egy nagyon fontos dolog a készülékházról. Nem, most kivételesen nem a Jack csatlakozó (mármint, az is hiányzik, de ez nem akkor a újdonság)

A legújabb híresztelések és gyártósor közeli dolgozók jelentései alapján, eddig azt gondolhattuk, hogy nem a kijelzőbe építik a TouchID-t. Erre itt van egy tok, ami viszont nagyon azt sugallja a hiányzó hátlap kivágásával, hogy bizony sikerült beépíteni az előlapba az ujjlenyomatolvasót.

Természetesen semmit sem tudunk biztosan

a szeptemberi bemutatóig, azonban érdemes megjegyeznünk azt, hogy egy ilyen műanyag darab legyártása a semmiből, nagyjából 2 percet vesz igénybe, így könnyen lehet, hogy semmi köze a valósághoz. Mi mondjuk nagyon reméljük, hogy sikerül megoldani a kijelzőbe épített TouchID-t, mert akkor végre méltó funkciókat kapna az idén 10 éves iPhone sorozat.