Nemrég jutottam hozzá egy iPhone X-hez, ami azt jelenti, hogy vadásztam olyan tokokra, amelyek megvédik drága telefonomat a karcolásoktól és esésektől, de nem túl nagyok. Megkérdeztem a RhinoShield-et, hogy küldjék el nekem a Crashguard Bumper tokukat. A Crashguardot a PlayProof és a SolidSuit iPhone tokokkal együtt küldték, ezért nézzük meg.

Ez az ütésálló iPhone X tok egyedi fehér vagy fekete színben jelenik meg. Küldtem a polimer keverék esetében a fekete változatot. A ház hátlapja modern geometriai kialakítású, két panelrel, amelyek szálcsiszolt acélnak tűnnek, de a panelek nem valódi acélok, mert ez pusztítást okozna az iPhone antennájának jelével. Amit tudok, hogy műanyag, azonban ezek nagyon jól védik az új iPhone XS-et.

Az ütésálló tok belseje védi az iPhone XS hátlapját

A tok oldala olyan méhsejt-mintázattal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy ütéselnyelő tulajdonságokat adjon az iPhone-nak, amely akár 11 láb eséstől is megvédheti a mobiltelefont. A SolidSuit toknak van egy, az új készüléknek megfelelően függőleges ovális kivágása a tok hátulján az iPhone XS duál fényképezőgépéhez és vakuihoz.

A jobb oldalon egy beépített gomb az iPhone bekapcsoló gombján.A másik oldalon pedig a telefon hangerőszabályzó gombjait és a némító kapcsoló kivágását találja. A gombok minden jól működnek, de egy kicsit nehezen lehet elfordítani a némító kapcsolót, mert a ház oldala miatt süllyesztett.

A SolidSuit tok alján vannak lyukak a hangszórókhoz és egy kivágás a Lightning töltőcsatlakozóhoz. A fenti képen is észreveheti, hogy a tok oldala magasabb, mint a kijelző, ami megvédi a kijelzőt a karcolásoktól, ha arccal lefelé helyeznénk az asztalra.

Nem kétséges, hogy az az iPhone XS mobilom jól védett

Szeretem, hogy az tok szilárdan érzi magát, és tudom, hogy a telefonom védett, de a legnagyobb probléma, hogy a SolidSuit-nel van, az, hogy nagyon nehéz eltávolítani a telefont az védőtokból, mihelyt a helyére kattan. Egy kicsit pánikba estem, amikor megpróbáltam kifejteni a telefonomat, mert úgy éreztem, hogy eltöröm a telefont vagy a saját ujjamat, ha megpróbálom eltávolítani. Meglehetősen sok káromkodás és tengernyi izzadság után végül sikeres voltam, de újra megdontoltam, hogy visszahelyezzem a telefont.

Az esetnek van egy kivétele a kettős kamera, a némító kapcsoló, a hangszórók és a Lightning port számára. A gombok a bekapcsolásra és a hangerőre vonatkoztak. A PlayProof toknak ugyanaz a méhsejt-mintázata van a lökhárítók belsejében, hogy elnyelje az ütközést, és mint a SolidSuit, az iPhone XS-et védeni fogják az eséstől akár 11 méterig. és a száj körül a képernyő védi a kijelzőt is. Tetszett ez az eset a legjobb három olyan iPhone XS tok közül, amit RhinoShield küldött, hogy megnézzem, mert nem volt olyan nehéz eltávolítani a telefont.