Közeleg az iPhone 7 bemutatója. Az új készülékkel megújult külsőt, belsőt és átrendezett előlapot kapunk. Úgy tűnik, a kamerát áthelyezik pár milliméterrel, tehát a régi üvegfóliák nem lesznek jók a készülékre. Mindenképpen új iPhone 7 üvegfóliát kell vásárolnunk.

Szerencsére a legnagyobb gyártók már kiadták saját fejlesztéseiket, amik valószínűleg minden eddiginélkomolyabb védelmet fog nyújtani az eszköznek. Sajnos erre szükség is lesz, mivel az itthoni ára szokás szerint 300ezer forint felett fog startolni.

A szeptember 13.-án bemutatandó iPhone 7, kívül belül megváltozik majd. Az alapkoncepció és a forma nagyjából marad, azonban az antennacsíkokat a gyártó már a készülék széleire száműzni, így egy kiemelkedően letisztult hátlapot kapunk majd.

A készülék vékonyabb lesz és elegánsabb. Sajnos emiatt lehagyják a Jack csatlakozót a telefonról, de kapunk cserébe új fülhallgatót Lightning csatlakozóval. Valószínűleg sajnos akkor bajban leszünk ha powerbank segítségével akarjuk hallgatni zenénket.

Ennyi kényelmetlenséget talán kibírunk, a lényeg, hogy már nagyon várjuk. Valószínűleg Magyarország ismét amásodik körbe kerül majd be forgalmazás szempontjából, így szeptember végén már nálunk is elérhető lesz a készülék.