Sokan tették fel ezt a kérdést nekünk az elmúlt időben, és minden esetben elég nehéz volt rá választ adni. Leegyszerűsítve, a legjobb iPhone 6 és iPhone 7 tok az, ami megvédi készüléked akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá. A divat és a dizájn az csak másodlagos. De melyik tokok teljesítik ezt a kihívást is?

Ha extrém körülmények között is használod akkor válssz egy ütésálló tokot, ha kizárólag az irodában használod és úgy vigyázol rá, mint a szemed fényére, akkor elég egy slim tok. Most összeszedtük az általunk legjobbnak ítélt tokokat, amelyek meg is védik készüléked, és amelyek által egyedivé is varázsolhatos iPhone 7 telefonod!

Devia England Black iPhone 7 tok Elegáns külső, letisztult szövetmintás hátlappal, prémium csomagolásban, több színben. Az létező legvékonyabb teljes védelem, ami az egész keretet tökéletesen védi. Kattints és nézd meg közelebbről!

Nillkin Knight iPhone 6 tok Egy prémium fokozottan ütésálló iPhone 6 tok, valódi bambuszból. IP7 ütésálló minősítéssel, Szabadalmaztatott Nillkin ütéselnyelő technológiával. Valódi fa erezet mintával. Minden tok egyedi és különleges. Megtalálod ezen a linken.

 Swarovski Elegant iPhone 7 tok. Egy gyönyörű női iPhone tok, valódi swarovski ásványi kristályokkal kirakva, a prémium csillogásért. Kézzel készített tökéletes minőség, mely pontosan illeszkedik a telefonra, és még a tetejét és az alját is védi!  Kattints ide a tokért! 

Rock Fence, az igazi különlegesség iPhone 7-re! Légpárnás zónákkal ellátott tok, teljesen átlátszó víztiszta és nyúlásbiztos, újgenerációs TPU2 ütéselnyelő anyagból. A legjobb védelem, mellyel biztos elégedett leszel.

iPaky Survivor iPhone 7 tok Az abszolút favorit. Hybrid technolódia, letisztult dizájn és az egyik legjobb ütésáló minősítés. Pontos illeszkedés és tartós elegancia: iPaky Survivor

Ha megtetszett valamelyik, nézz körül kínálatunkban,  válaszd ki készüléked itt és böngéssz a legjobb prémium termékeink között! Minden iPhone-ra hatalmas árukészlettel várunk!