Alig 3 hónapja látott napvilágot a Samsung legújabb zászlóshajója, azonban máris kapunk egy gyönyörű koncepciót a következő csúcskészülékről. A koncepció alapján fel van adva a lecke az összes Samsung Galaxy S8 Edge tok gyártónak, mert a készüléknek meglehetősen kevés “éle” van.

A koncepciót persze, ilyen korán még nem vehetjük készpénznek, de személy szerint meg tudnék barátkozni a képen látható gyönyörű alumínium színű készülékkel. Úgy tűnik, 2017-ben a Samsung ismét a teljes előlapi kijelző felé veszi az irányt a Galaxy S8 Edge esetében is. Hogy ez jó, vagy rossz, azt pedig mindenki döntse el maga, hiszen gyönyörűnek gyönyörű, azonban nagyon sérülékeny lesz tőle a készülék. Nem is láttam még olyan készüléket amin ne lett volna egy Samsung Galaxy S8 tok.

Reméljük nem csak a készüléket, hanem az üveglap ütésállóságát is megfelelően fejlesztik tovább, hogy ne érhesse váratlan meglepetés az újdonsült felhasználókat, mert a formája alapján minden egyes éle lekerekített lesz. Ez így pedig, már látatlanban is csúszós.