Egy rövid videós segítség azoknak akik a közeljövőben vennének iPhone-t, hiszen nyakunkon a karácsony. Elég nagy botrány volt tavaly a “bendgate” (alaptalanul), ahhoz hogy az Apple ezt ne hagyja megismétlődni. Ha gyakran ejted ki a kezedből a telefonod, nem kérdés, hogy melyik készüléket érdemes választanod!

Az új iPhone 6S súlya drasztikusan növekedett, okostelefonok között elég soknak számító 20grammal a tavalyi modellhez képest. A súlynövekedésért nagy százalékban a tavalyi fémház merevítése, valamint az eltérő, sokkal masszívabb anyaghasználat a felelős.

Az alábbi videóban tesztelték egymás mellett az iPhone 6, az iPhone 6S-t és mindkettő 5.5″-es kijelzővel szerelt Plus változatát is.

A videóból kiderül, hogy nem volt hiábavaló a súlynövekedés. Az “S” változatok képernyőjét még fejmagasságból leejtve sem sikerült összetörni, a készülékházuk pedig a sorozatos megpróbáltatások után is szinte újnak tekinthető. A tavalyi csúcsmodell iPhone 6, az egyik képernyőre esésnél elvérzett, bár ez is fejmagasságból történt. A 6 Plus modell háza pedig a jack csatlakozónál repedt el, szintén nem mindennapi körülmények között.

Az idei, továbbfejlesztett iPhone 6S készülékek néhány karcot leszámítva tökéletesen bírták a gyűrődést.