Az energia és az akkumulátor az egyik terület, ahol az iPhone 11 bizonyítja, hogy több mint értékes. Az Apple az iPhone 11-et az A13 Bionic processzorral dobta piacra, ugyanazzal a hardverrel, amely az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max készülékekben is megtalálható, így ugyanolyan képességekkel rendelkezik, mint a drágább telefonok.

  • A13 Bionic processzor
  • 64/256/512 GB-os tárolási lehetőségek

Teljesítményét tekintve az iPhone 11 egy álom a használatban. A játékok még hónapokkal később is gyorsan töltődnek be, az alkalmazások késleltetés nélkül gyorsak, a készülék nem melegszik túlságosan, és minden szépen zakatol, ahogy az egy zászlóshajó készüléktől elvárható. Nincs 5G-kapcsolat, amit idén nem vártunk az Apple-től, de jó lett volna, ha van rá lehetőség. Ennek ellenére az 5G-támogatás hiánya még nem jelent hatalmas problémát – ez inkább egy jövőbeli probléma azok számára, akik azt tervezik, hogy több évig megtartják ezt a készüléket, amikor az 5G már sokkal szélesebb körben elérhető lesz.

Ütésálló tokok és hátlapok

A telefon hardverét és a szoftverfrissítéseket tekintve, ismét egy időtálló készüléket dobott piacra az Apple. A tapasztalatok szerint, vásárlás után legalább 5 évig gond nélkül használhatod a telefont, így érdemes a külsejére is vigyázni, mert egy betört kijelző nem a legszebb és nem is a legkényelmesebb látvány. Ha valódi védelmet szeretnél, akor válassz a Phonebox telefontokok közül, mivel a dizájnon tól, itt a védelem is adott. A webshop-ban a legjobb tokokat és kiegészítőket találod a lehető legjobb áron, amit tökéletesen meg fogják védeni a telefonod az idő előtti összetöréstől.

Akkumulátor kapacitás és töltöttség

Az iPhone 11 akkumulátorteljesítménye azonban kivételes. Természetesen az akkumulátor élettartama nagyban függ a használattól és attól, hogy mit csinálsz – nézz meg néhány filmet nagy hangerőn, és gyorsabban lemerül -, de az iPhone 11 és számos funkciója birtoklása és tesztelése során minden nap több mint 40%-os töltöttséggel fejeztük be a napot.

Biztosak vagyunk benne, hogy az iPhone 11 a legtöbb embernek – még a sokat használóknak is – éjjel-nappal kitart, ami nem rossz, tekintve, hogy a versenytársak néhány más zászlóshajó készüléke nehezen bírja ki egy munkanap végéig. A töltés Lightningon keresztül történik, és bár az iPhone 11 kompatibilis a gyorstöltéssel, a 18 W-os gyorstöltő nem jár a dobozban, mint az iPhone 11 Pro modelleknél. A vezeték nélküli töltéssel is kompatibilis.

A hangzás terén az Apple bevezette az iPhone 11 modellekben a térbeli hangzás nevű funkciót, amely egy virtuális hangszínpadot hoz létre, hogy elhitesse veled, hogy a hang a képernyőből jön, nem pedig csak a telefon végéből, és ez valóban elég lenyűgöző a gyakorlatban. Kissé kérdéses, hogy Dolby Atmos támogatást is kapunk, és akármelyiket is használjuk, ez egy nagyszerű hangzású telefon.

Összefoglalva

Az Apple iPhone 11 még mindig nagyszerű teljesítményt nyújt az akkumulátor, a processzor és a kamera képességei tekintetében, a szuper sima szoftveres élmény mellett. Az újabbaknak van néhány kiváló funkciójuk, és fantasztikus készülékek, ha megengedheted magadnak, de az iPhone 11 még mindig egy iPhone a tömegeknek, amely minden fronton teljesít, nagyszerű áron a Pro modellekhez és más zászlóshajókhoz képest.