Megbízható védelem, ütésálló tokok, átlátszó szilikon hátlapok tökéletesen illeszkedő kialakításban gyors kiszállítással. Eredeti bőr és hybrid telefontokok. A kínálatunkban számos különböző stílus elérhető az iPhone 14 Plus számára, így mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbbet.

-31%
-58%
-58%
-17%
-38%
-38%
-4%
-41%
-14%
-14%

Szilikon iPhone 14 Plus tokok

Ezek a tokok rugalmas szilikonból készülnek, amely puha tapintású és könnyen kezelhető. Az illeszkedésük pontos, biztosítva a készülék teljes funkcionalitását és könnyű hozzáférhetőségét. A szilikon anyagnak köszönhetően hatékonyan elnyeli az ütéseket, megvédve a telefont a karcolásoktól és sérülésektől. Ezek a tokok rendkívül könnyűek, ami növeli a készülék hordozhatóságát. Elérhetők különböző színekben és stílusokban, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusának megfelelőt.

Ütésálló iPhone 14 Plus tokok

A törésálló iPhone 14 Plus tokok az eszköz teljes körű védelmét biztosítják a kijelző és hátlap sérüléseivel szemben. Ezek a tokok strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az ütéseknek és cseppeknek. A speciális tervezésű tokok extra védelmi rétegeket tartalmaznak a készülék kritikus területein, például sarkokon és élek mentén, minimalizálva ezzel a sérülések kockázatát.

Átlátszó iphone 14 Plus tokok

Az átlátszó iPhone 14 Plus tokok stílusos és védő kiegészítők, amelyek lehetővé teszik az eszköz eredeti dizájnjának megőrzését. Ez a tok átlátszó vagy félig átlátszó anyagból készül, így a készülék külső kialakítása teljes egészében látható marad. A vékony és könnyű kialakítás ellenére hatékonyan védi a készüléket a karcolásoktól és ütésektől. Ideális választás azoknak, akik szeretnék megőrizni az iPhone 14 Plus eredeti megjelenését, miközben védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések ellen.

Egyedi és Mintás iPhone 14 Plus tokok

Az egyedi és dizájn iPhone 14 Plus tokok kreatív és személyre szabott megoldásokat kínálnak az eszköz védelmére és stílusának kifejezésére. Ezek a tokok egyedi tervezésűek vagy személyre szabhatók, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy saját stílusukat és ízlésüket tükrözzék. A kiváló minőségű anyagokból készült tokok nemcsak védelmet nyújtanak a karcolások, ütések és egyéb károk ellen, hanem egyedi karaktert is kölcsönöznek az eszköznek.

Valódi bőr iPhone 14 Plus tokok

A valódi bőr iPhone 14 Plus tokok kifinomult stílust és prémium minőséget kínálnak. Ezek a tokok prémium valódi bőrből készülnek, amelyek idővel különleges patinát kapnak, fokozva az eszköz egyediségét. A valódi bőr tokok pontosan illeszkednek a készülékhez, biztosítva a teljes funkcionalitást és az esztétikus megjelenést. A bőr anyaga nemcsak exkluzív megjelenést kölcsönöz, hanem kényelmes fogást is biztosít.