Ezek a tokok rugalmas szilikonból készülnek, amely puha tapintású és könnyen kezelhető. Az illeszkedésük pontos, biztosítva a készülék teljes funkcionalitását és könnyű hozzáférhetőségét. A szilikon anyagnak köszönhetően hatékonyan elnyeli az ütéseket, megvédve a telefont a karcolásoktól és sérülésektől. Ezek a tokok rendkívül könnyűek, ami növeli a készülék hordozhatóságát. Elérhetők különböző színekben és stílusokban, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusának megfelelőt.

-24%
-25%

Ütésálló iPhone 14 Plus tokok

A törésálló iPhone 14 Plus tokok az eszköz teljes körű védelmét biztosítják a kijelző és hátlap sérüléseivel szemben. Ezek a tokok strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az ütéseknek és cseppeknek. A speciális tervezésű tokok extra védelmi rétegeket tartalmaznak a készülék kritikus területein, például sarkokon és élek mentén, minimalizálva ezzel a sérülések kockázatát.

-25%
-25%

Átlátszó iphone 14 Plus tokok

Az átlátszó iPhone 14 Plus tokok stílusos és védő kiegészítők, amelyek lehetővé teszik az eszköz eredeti dizájnjának megőrzését. Ez a tok átlátszó vagy félig átlátszó anyagból készül, így a készülék külső kialakítása teljes egészében látható marad. A vékony és könnyű kialakítás ellenére hatékonyan védi a készüléket a karcolásoktól és ütésektől. Ideális választás azoknak, akik szeretnék megőrizni az iPhone 14 Plus eredeti megjelenését, miközben védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések ellen.

-24%

Egyedi és Mintás iPhone 14 Plus tokok

Az egyedi és dizájn iPhone 14 Plus tokok kreatív és személyre szabott megoldásokat kínálnak az eszköz védelmére és stílusának kifejezésére. Ezek a tokok egyedi tervezésűek vagy személyre szabhatók, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy saját stílusukat és ízlésüket tükrözzék. A kiváló minőségű anyagokból készült tokok nemcsak védelmet nyújtanak a karcolások, ütések és egyéb károk ellen, hanem egyedi karaktert is kölcsönöznek az eszköznek.

Valódi bőr iPhone 14 Plus tokok

A valódi bőr iPhone 14 Plus tokok kifinomult stílust és prémium minőséget kínálnak. Ezek a tokok prémium valódi bőrből készülnek, amelyek idővel különleges patinát kapnak, fokozva az eszköz egyediségét. A valódi bőr tokok pontosan illeszkednek a készülékhez, biztosítva a teljes funkcionalitást és az esztétikus megjelenést. A bőr anyaga nemcsak exkluzív megjelenést kölcsönöz, hanem kényelmes fogást is biztosít.


A kínálatunkban számos különböző stílus elérhető az iPhone 14 Plus számára, így mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbbet. Választhatsz vékony tokokat, amelyek megőrzik a telefon vékony kialakítását, de védelmet nyújtanak a karcolások és ütések ellen. Rugged tokot, amely extra védelmet biztosít az ütődések és leejtések ellen, alkalmazkodva az aktív életmódot folytatókhoz. Az iPhone 14 Plus tokok a telefonod védelme mellett lehetőséget adnak a személyes stílusod kifejezésére is. Választhatsz különböző színek, minták és textúrák közül, hogy a tok illjen az egyéni ízlésedhez és igényeidhez. Böngéssz kínálatunkban, és találd meg a számodra legmegfelelőbb iPhone 14 Plus tokot, amely védelmet és stílust nyújt a készülékednek!