A Samsung Galaxy S22 sorozat valószínűleg a Samsung következő prémium okostelefon-sorozata lesz, amelynek csúcsán az S22 Ultra ül majd. Arra számítunk, hogy ez a készülék a legjobb specifikációkkal fog rendelkezni, különösen a kamerateljesítményt illetően. Egy nemrégiben történt kiszivárgás megerősíteni látszik ezt a várakozást.

A termékeny kiszivárogtató @UniverseIce Twitteren közzétett tweetje szerint az S22 Ultra kamerarendszere ugyanazt a megközelítést követi majd, mint az S21 Ultra, és négy kamerás rendszert kínál két zoom objektívvel.

A négy kamerás felállást egy 108 megapixeles, 1/1,33 hüvelykes elsődleges szenzor vezeti majd, f/1,8 rekeszértékkel és 85 fokos látómezővel.

Mellette egy 12 megapixeles, ultraszéles, 1/2,55 hüvelykes szenzorral, f/2,2 rekeszértékkel és 120 fokos látómezővel rendelkező kamera található. Aztán a 10-szeres periszkópos zoomobjektív és a 3-szoros optikai zoom, mindkettő 10 megapixeles 1/3,52 hüvelykes érzékelővel.

Ami a tiszta specifikációkat illeti, itt nincs sok változás az S21 Ultra-hoz képest. Állítólag azonban a főérzékelő egy továbbfejlesztett változat, míg a két zoom kamera állítólag szintén új, Sony gyártmányú érzékelővel rendelkezik.A Samsung következő zászlóshajó okostelefon-sorozata már nincs túl messze, hiszen lassan egy éve közeledünk az S21 sorozat bejelentése és megjelenése óta.

Bár a szivárgások nem garantálják mindig a készülékek pontos bemutatását, a szivárgások fokozatos növekedése általában azt jelzi, hogy a telefon viszonylag közeli jövőben kerül piacra.

Ha bármiben is hasonlít az előtte lévő S21 Ultra-hoz, akkor az S22 Ultra a sorozat nagy, rossz főnöke lesz, még ha nem is jelent drasztikus változást.

forrás: Twitter